BUXORO VILOYATI SHAROITIDA QULUPNAY YETISHTIRISH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro viloyati sharoitida qulupnayning “Viktoriya” navini yetishtirishni o‘rganish to‘g‘risida qisqacha so‘z yuritiladi.