BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA MEHNAT RESURSLARINING ROLI VA AHAMIYATI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Bozor iqtisodiyoti sharoitida mehnat resurslarining roli markaziy ahamiyatga ega. Ushbu maqola mehnat kuchi samaradorligi, ishchi kuchining ta`lim va malakasi, ishchi talab va taklifi, mehnat bozorining tuzilishi va uning iqtisodiy o`sishga ta`siri haqida tahlil qiladi. Shuningdek, innovatsiyalar va mehnat resurslarining o`zaro aloqasi ko`rib chiqiladi.