OʻZBEKISTON DEMOKRATIK FUQAROLIKNI JAMIYATINI OSHIRISH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonning demokratik fuqarolik jamiyatini shakllantirish va rivojlantirish jarayonlari, ularning asosiy tamoyillari, huquqiy va ijtimoiy asoslari, shuningdek, jamiyatda fuqarolik turmush tarzi va faolligini oshirishning ahamiyati tahlil etiladi. Demokratik qadriyatlarni qaror toptirish orqali Oʻzbekistonning yanada barqaror va rivojlangan fuqarolik jamiyatini qurish yo'lidagi olib borilayotgan islohotlar, faoliyatlarning ahamiyati va natijalari ko‘rsatib beriladi.