OʻZBEKISTONNING OʻZIGA XOS ISTIQLOL VA MUSTAQILLIK YOʻLI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Davlatda inqiroz boshlandi. Ittifoqdosh Respublikalarda milliy o'zlikni anglash va mustaqillik sari dadil qadamlar qo'yildi 7 "Paxta ishi" "O'zbek ishi" nomli kampaniyalar "Paxta ishi" deb nomlangan qatag'onga milliy tus berilib, u "o'zbeklar ishi"ga aylantirildi va ziyolilar ham ta'qib ostiga olindi.