VATANPARVARLIK TARBIYASI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Vatanparvarlik tarbiyasi va uning ahamiyati, maqsadlari, usullari hamda o'zbek jamiyatidagi roli ko'rib chiqiladi. Vatanparvarlik tarbiyasi nafaqat yosh avlodni vataniga, millatiga bo'lgan muhabbat va hurmat hissini rivojlantiradi, balki ularni ijtimoiy mas'uliyat va moral qadriyatlar asosida tarbiyalash hamda mustaqil va erkin fikrlovchi insonlar sifatida to'g'ri yo'naltirishni ta'minlaydi.