OZBEKISTONING ENG YANGI TARIX O'QUV FANING PREDNIDI MAQSAT VA VAZIFADORI NIGORI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
O‘zbekistonning eng yangi tarixi o‘quv fani predmeti, uning maqsadi va vazifalari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Maqola O‘zbekistonning mustaqillik yillaridagi tarixiy jarayonlar, ijtimoiy-siyosiy o‘zgarishlar, iqtisodiy va madaniy rivojlanish haqida hamda ushbu fanning ta’lim tizimidagi o‘rni va ahamiyati haqida taqriz beraadi.