TA’LIM MAZMUNI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ta’lim mazmuni ta’lim jarayonining asosiy jihatini tashkil etadi. Ushbu tezzisda ta’lim mazmunining ahamiyati, uning tarkibiy qismlari va zamonaviy ta’lim tizimidagi o’rni ko‘rib chiqiladi. Ta’lim mazmuni o’quv jarayonining samaradorligini oshirishga yordam beradi va o’quvchilarning bilim darajasini belgilaydi.