LOYIHA BOSHQARUVIDA RAHBARNING ROLI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Mazkur maqolada loyiha boshqaruvini tashkil etish, uning yo‘nalishlari loyiha doirasida amalga oshiriladigan amaliyotlar, loyiha boshqaruvida rahbarning ahamiyati va o‘rni, afzalliklari va kamchiliklari ko‘rib chiqilgan. Ushbu maqola yuzasidan loyiha rahbarining boshqaruvini yanada keskin tarzda rivojlantirish, innovatsion va texnologiyaga asoslangan holda amalga oshirish bo‘yicha g‘oyalar va takliflar ishlab chiqilgan.