O’ZBEKISTONDA TURIZM SOHASINI RIVOJLANTIRISHDA EKSTRIMAL TURIZMGA ETIBOR BERISH NATIJALARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Bu maqolada O’zbekistoning turizmi qay darajada va qaysi sohalari rivojlanganligi va ekstrimal turizmga etibor berilagandan so’ng buning Ozbekiston iqtisodiyotiga qanchalik foyda olib kelishi va Ozbekiston turizmi ham jahon davlatlari singari turizmda raqobatbardosh davlat bolishi xaqida yozilgan