AFROSIYOBNING MUDOFAA DEVORLARI. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Afrosiyob shaxri boy tarixga ega boʻlib, undgi qurilish ishlari oʻz davri uchun yuksak mahorat bilan ishlangan. Xususan, bu koʻxna shaharning mudofa devoorlari va uning qurilish bosqichlari haqida bu maqolada soʻz yuritiladi.