THE HISTORY OF STUDYING PALEOLITHIC SITES IN THE QIZILQUM REGION (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada Qizilqum hududidan topilgan paleolit davri yodgorliklaridan biri bolgan Koʻkayoz yodgorligining topilishi va undagi arxeologik topilmalar haqida soʻz yuritiladi.