SUN’IY INSHOOTLARNING ZILZILALAR TA’SIRIDA SHIKASTLANISHI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada sun’iy inshootlarning  zilzilalar ta’sirida shikastlanishi haqida ma’lumotlar berilgan va tahlil natijalari keltirilgan.