KO‘MIR TARKIBIDAGI MAKRO VA MIKRO ELEMENTLARNI SPEKTROSKOPIK USULLARDA ANIQLASH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida ko‘mir va sanoat chiqindisi tarkibini o‘rganib, ko'mir va qattiq yoqilg‘ini tekshirish  asosida kamyob va rangli metallar miqdorini aniqlash hamda ajratib olish usullarini ishlab chiqish      to‘g‘risida fikrlar muhokoma qilingan.