ҚОН ҚУЮҚЛАШИШИНИНГ ДАСТЛАБКИ БЕЛГИЛАРИ ВА САБАБЛАРИ. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ушбу мақола инсон танасидаги қоннинг қуюлашиш сабаблари ва унинг бошлангич белгилари, қоннинг суюлтиришнинг бир қанча усуллари хакида тавсиялар келтирилган.