YEVROPA, AMERIKA VA AVSTRALIYA XALQLARI TILI VA ADABIYOTI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada Yevropa, Amerika va Avstraliya xalqlari tili va adabiyoti o'rtasidagi o'ziga xos xususiyatlar va ularning taraqqiyoti tahlil qilinadi. Har bir mintaqaning adabiyoti va tili milliy madaniyat va tarixning aks ettiruvchisi sifatida ko'rib chiqiladi. Shuningdek, bu tillarning xalqaro hamkorlikdagi o'rni ham o'rganilgan.