INGLIZ TILI O`QITISHDA INTERFAOL DOSKADAN FOYDALANISH AFZALLIKLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada kasbga yo`naltirilgan talabalarga Ingliz tili o`qitishda interfaol doskadan foydalanish afzalliklari to`g`risida ma`lumotlar keltirilgan. Dars jarayonida kompyuter, internet va multimediya, interfaol doskalardan unumli foydalanish dars sifatini oshishiga olib keladi.