Nemis tilini o‘qitishga foydali metodlar (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqola, nemis tilini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarni samarali o‘qitish uchun metodologik asoslarni taqdim etadi. Barcha metodlar talabalar uchun nafaqat til ko‘nikmalarini rivojlantirish, balki madaniy anglash va o‘z-o‘zini o‘rganish imkoniyatlarini yaratish uchun muhimdir