(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada raqamli transformatsiya jarayonida eksport faoliyatining iqtisodiy barqarorligini ta’minlash bilan bog‘liq dolzarb muammolar tahlil qilingan. Jahon iqtisodiyotining globallashuvi, xalqaro savdoning raqamlashtirilishi hamda elektron tijorat platformalarining kengayishi eksport faoliyatini boshqarishda yangi imkoniyatlar yaratish bilan birga, qator iqtisodiy, texnologik va institutsional muammolarni ham yuzaga keltirmoqda.