(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekistondagi kichik va o‘rta biznes (KOB) subyektlarida raqamli menejmentni joriy etish jarayonidagi asosiy muammolar tadqiq etiladi. Tadqiqotda raqamli transformatsiyaga to‘sqinlik qiluvchi ikki muhim omil — institutsional (qonunchilik, infratuzilma, resurslar) va psixologik (rahbar va xodimlarning o‘zgarishlarga qarshiligi, raqamli ko‘nikmalarning yetishmasligi) to‘siqlar tahlil qilingan. Maqola yakunida mahalliy tadbirkorlik muhitida raqamli boshqaruvga o‘tishni jadallashtirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.