(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
ushbu maqolada norasmiy iqtisodiy faoliyatni rasmiy sektorga o’tkazish orqali mahalliy byudjetlar daromad bazasini barqaror kengaytirishga xizmat qiladigan soliq mexanizmlari tizimli ravishda tahlil qilinadi, bunda ro’yxatdan o’tish xarajatlari, raqamli to’lovlar, platformali bandlik va aylanmadan olinadigan soliq rejimining o’zaro bog’liqligi alohida e’tiborga olinadi.