(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada madaniyat va san’at menejmentining zamonaviy rivojlanish tendensiyalari, innovatsion strategiyalari hamda ularning amaliy ahamiyati keng tahlil qilinadi. Xususan, tajriba iqtisodiyoti, ma’lumotlarga asoslangan boshqaruv, hududiy rivojlanish, madaniy klasterlar va sohalararo integratsiya kabi yondashuvlarning mazmuni ochib beriladi. Shuningdek, inson kapitalining o‘rni, kreativ muhitni shakllantirish va ijtimoiy yo‘naltirilgan madaniy loyihalarning ahamiyati yoritiladi. Maqola madaniyat va san’at menejmentini yangi bosqichga olib chiqishda zarur bo‘lgan nazariy va amaliy qarashlarni taklif etadi.