(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Insoniyat taraqqiyoti davomida jamiyatning eng muhim tayanchi bu avlodlar orasidagi bog’liqlik, davomiylik va o’zaro tushunishdir. Har bir avlod o’z davrining ruhidan , ijtimoiy sharoitidan, texnologik imkoniyatlaridan va tarbiya muhitidan ta’sirlanadi. Shu sababli uch avlod - bobolar, ota-onalar va yoshlar-o’ziga xos uch xil dunyoqarash hamda uch xil olamni ifodalaydi. Bu uch avlodning bir-biridan ajratib turuvchi xislatlari hozirda qanday ahamiyatga ega ekanligini va bu nazariyani o’rganish bizga qanday qulayliklar yaratishini maqolada ko’rib chiqamiz.