(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Mazkur maqolada masofaviy ta’lim tizimida pedagogik yondashuvlarni takomillashtirish masalalari o‘rganilgan. Zamonaviy axborot texnologiyalari, interfaol metodlar, raqamli platformalar va kompetensiyaviy yondashuv asosida ta’lim jarayonini tashkil etishning ahamiyati ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, masofaviy ta’lim sharoitida talabalarning mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirish, pedagoglarning raqamli kompetensiyasini oshirish va ta’lim sifatini nazorat qilish usullari tahlil qilingan.