(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada endometrioz kasalligining mohiyati, nazariy kelib chiqish mexanizmlari, klinik ko‘rinishlari, tashxis qo‘yishdagi murakkabliklar hamda davolashning zamonaviy tamoyillari keng yoritiladi.