(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada nanomateriallar asosida ishlab chiqilgan yuqori energiya zichligiga ega akkumulyatorlar tizimlari tahlil qilinadi. Nanostrukturalangan elektrod materiallari, ularning elektrokimyoviy xususiyatlari, energiya zichligi, sikl chidamliligi va zaryad/razryad samaradorligi bo‘yicha natijalar ilmiy asosda bayon etilgan. Maqolada Li-ion akkumulyatorlarining nanomateriallar yordamida samaradorligini oshirish imkoniyatlari va kelajak istiqbollari ham ko‘rib chiqilgan