(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Mazkur maqolada o‘quv jarayonida refleksiya va baholash jarayonlarini avtomatlashtirishda e-portfolio platformasining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. E-portfolio ta’lim oluvchilarning individual rivojlanishini kuzatish, bilim va ko‘nikmalarini tizimli baholash hamda o‘z-o‘zini tahlil qilish kompetensiyasini shakllantirishda samarali pedagogik metod sifatida qaraladi. Tadqiqotda e-portfolio platformasini yaratish bosqichlari, uning funksional imkoniyatlari hamda o‘quv jarayoniga integratsiya qilish mexanizmlari yoritilgan.