(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada marketing strategiyasiga tayangan biznes rejalashtirish jarayonining zamonaviy konsepsiyalari kompleks ilmiy yondashuv asosida tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida biznes rejalashtirish va marketing strategiyasi o‘rtasidagi o‘zaro funksional bog‘liqlik, ularning integratsiyalashuvi hamda korxona faoliyatining strategik barqarorligiga ta’siri nazariy va amaliy jihatdan asoslab beriladi