(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
: Bul maqalada mámleketimizde gender teńliktıń tuqtan ornı, onıń áhmiyeti haqqında aytılǵan. Jánede respublikamız kóleminde gender teńlik máselesi boyınsha ámelge asırılģan is-ilajlar hámde dunya mámleketleriniń gender teńlik huqıqına qanday itibar qaratılǵanı haqqında sóz etilgen.