(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Mazkur maqolada o‘qituvchi shaxsining psixologik jihatlari,uning o‘quvchilarning ruhiy holati va shaxsiy rivojlanishiga ko‘rsatadigan ta’siri hamda tarbiyaviy ahamiyati tahlil qilinadi. O‘qituvchining shaxsiy fazilatlari,emotsional barqarorligi,muloqot madaniyati va psixologik savodxonligining ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritib beriladi. Maqolada o‘qituvchi shaxsining ijobiy psixologik muhit yaratish va sog‘lom shaxsni shakllantirishdagi roli asoslab berilgan.