(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Mazkur maqolada umumiy psixologiyada qo‘llaniladigan hujjatlarni o‘rganish metodining mohiyati, ilmiy ahamiyati va tadqiqot jarayonidagi o‘rni yoritib beriladi. Hujjatlarni tahlil qilish metodi shaxs psixikasini bilvosita o‘rganish imkonini beruvchi muhim ilmiy usullardan biri sifatida izohlanadi. Maqolada ushbu metodning afzalliklari, cheklovlari va psixologik tadqiqotlarda qo‘llanish sohalari ilmiy manbalar asosida tahlil qilinadi.