(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada shaxs tiplari va ularning ijtimoiy-psixologik xarakteristikalari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shaxs tipologiyalari inson xulq-atvori, ijtimoiy munosabatlari, muloqot uslubi va jamiyatdagi moslashuv jarayonlarini tushuntirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada temperamentga asoslangan, yo‘nalganlikka asoslangan hamda zamonaviy psixologik yondashuvlardagi shaxs tiplari yoritilib, ularning ijtimoiy muhitdagi o‘ziga xos xususiyatlari ochib beriladi