(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada insoniy muomala va muloqot jarayonida qo‘llaniladigan psixologik vositalar keng va tizimli tarzda yoritilgan. Muloqotning verbal va noverbal shakllari, emotsional-ta’sirchan vositalari, empatiya, tinglash madaniyati hamda psixologik ta’sir mexanizmlarining shaxslararo munosabatlardagi o‘rni tahlil qilinadi. Muomala va muloqotning samaradorligini oshirishda psixologik vositalarning ahamiyati ilmiy asosda ochib beriladi.