(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Fonosematika – til biliminiń fonetika hám semantika ortasındaǵı baylanıstı úyreniwshi baǵdar bolıp, onda dawıslardıń máni payda etiwdegi roli analiz etiledi. Sonlıqtan, biz bul maqalamızda dástanlarda berilgen antonimlerdiń fonosemantikalıq baǵdarda, yaǵnıy bir ses arqalı qarama-qarsı mánilerdıń jasalıw ózgesheliklerin, seslerdiń máni ayırıwshılıq qásiyetlerin dástanlar mısalında analiz etpekshimiz.