(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Qaraqalpaq xalıq folklorında sinonimler shıǵarma tiliniń kórkemligin arttırıw,ádebiy qaharmannıń tiliniń dilwarlıǵın kórsetip beriw hám obrazlı sóylewdi bayıtıw ushın xizmet etedi.Bul maqalada qaraqalpaq awızeki dóretiwshiliginiń ájayıp úlgilerinen biri bolǵan “Ashıq Nájep” dástanındaǵı sinonimlerdiń qollanılıw ózgeshelikleri izertlengen.