(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada xususiy sektor rivojlanishida korporativ menejmentning tutgan o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Korporativ menejmentning asosiy tamoyillari, boshqaruv samaradorligini oshirishdagi roli hamda xususiy korxonalarning raqobatbardoshligini ta’minlashdagi funksiyalari yoritib beriladi. Shuningdek, zamonaviy boshqaruv mexanizmlarini joriy etish orqali xususiy sektorning barqaror rivojlanishiga erishish masalalari ko‘rib chiqiladi