(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqola yosh (odatda ≤45 yosh) bemorlarda ishemik insult (İI)ning epidemiologiyasi, etiologiyasi, klinik ko‘rinishi, diagnostikasi, davolash va profilaktika jihatlariga bag‘ishlangan. Jahon hamda Oʻzbekiston (shu jumladan Surxondaryo viloyatidagi tumanlar tadqiqotlari) statistik ma’lumotlari taqdim etildi