(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu tezisda yashirin iqisodiyot tushunchasi, yashirin iqtisodiyotning mamlakatimizda tutgan o’rni, u keltiradigan zararlar hagida ma’lumotlar keltirilgan. Bundan tashqari xorijiy davlatlarda o’tkazilgan yashirin iqtisodiyot tadgigotlari borasida ham mulohaza gilingan.