(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada globallashuv jarayonida yoshlar ta’lim va tarbiyasiga ehtiyojning ortishi, kelajak avlodni voyaga yetkazishning asosiy tamoyillari va unda ijtimoiy-gumanitar fanlarning o’rni ko’rsatilgan.