(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqola hujayra regeneratsiyasi, uning gistologik asoslari va tibbiyotdagi ahamiyatini yoritadi. Maqolada hujayra va to‘qimalarning qayta tiklanish jarayoni, hujayralarning bo‘linishi, differensiyalanishi va to‘qimaning qayta tuzilishi bosqichlari batafsil tushuntiriladi. Shuningdek, regeneratsiyani boshqaruvchi ichki va tashqi omillar, tibbiyotdagi amaliy qo‘llanilishi ham ko‘rib chiqilgan.