(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqola umumta’lim maktablarida matematika fanini o‘qitishda sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining pedagogik va amaliy ahamiyatini keng ko‘lamda o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda SI vositalarining o‘quv jarayonini individualizatsiya qilish, murakkab matematik masalalarni tahlil qilish, shuningdek, o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini baholash imkoniyatlari batafsil tahlil qilinadi.