(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada metanogel materiallarining fizik-kimyoviy xususiyatlari, ularning qo‘llanilish sohalari va ilmiy ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Metanogel yuqori issiqlikka bardoshli, past bosim ostida barqaror va metan gazini yutish qobiliyatiga ega material bo‘lib, sanoat va transport sohalarida xavfsiz hamda samarali energiya saqlash uchun innovatsion yechim hisoblanadi. Tadqiqot natijalari metanogel materialining ekologik xavfsizligi va iqtisodiy samaradorligini ko‘rsatib, uning sanoat miqyosida qo‘llanilish imkoniyatlarini ochib beradi.