(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada sun’iy intellekt va chatbotlar asosida shakllanayotgan mijozlarga xizmat ko‘rsatish tizimlarining zamonaviy biznes jarayonlari, xizmat sifati, iste’molchi qoniqishi hamda korxonaning operatsion samaradorligiga ko‘rsatadigan ta’siri chuqur tahlil qilinadi. So‘nggi yillarda korxonalar jadal raqamli transformatsiyaga yuz tutar ekan, mijozlar bilan muloqotning an’anaviy shakllaridan avtomatlashtirilgan, moslashuvchan va real vaqtli tizimlarga o‘tish jarayoni tezlashdi.