(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada gamifikatsiya texnologiyalarining chet tili o‘qitish metodikasidagi o‘rni, ularning o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirishdagi roli hamda interfaol ta’lim jarayoniga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi. Duolingo, Kahoot, Quizizz kabi o‘yin elementlariga asoslangan ta’lim vositalarining kognitiv yuklama va motivatsion ta’siri o‘rganiladi hamda ularni metodik jihatdan to‘g‘ri integratsiyalash bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqiladi.