(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada muallif tomonidan voyaga yetmaganlarga nisbatan ozodlikdan mahrum qilish jazosini ijro etishning alohida o‘ziga xos jihatlari, shuningdek jahonda voyaga yetmaganlar uchun alohida jazoni ijro etish muassasalari tashkil etilishining rivojlanish tarixi tahlil etilgan.