(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada Vatan tushunchasining muqaddasligi va uning har bir inson qalbida tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. Vatanni himoya qilish, unga sadoqat ko‘rsatish va uning ravnaqi uchun xizmat qilishning ahamiyati ta’kidlanadi. Muallif Vatanni sajdagohga qiyoslab, uning qadriyatlarini saqlash va hurmat qilishni har bir fuqaroning azaliy burchi ekanligini ifoda etadi. Shuningdek, milliy birlik va vatanparvarlik tushunchalari orqali jamiyat barqarorligi va taraqqiyotiga erishish yo‘llari yoritilgan.