(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Matematika darslarida tabaqalashtirishning asosiy yondashuvlari, differentsiyalangan o‘qitishning mazmuni, mohiyati va asosiy xususiyatlari keltrilgan.