(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada korporativ madaniyat tushunchasi, uning tashkilot faoliyatidagi ahamiyati va kompaniyaning bozor sharoitida raqobatbardoshligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Korporativ madaniyat xodimlarning qadriyatlari, qadamlari, mehnat motivatsiyasi va o‘zaro munosabatlari orqali shakllanib, kompaniyaning ichki muhitini belgilaydi. Kuchli korporativ madaniyat innovatsion g‘oyalarni qo‘llab-quvvatlaydi, jamoaviy ish samaradorligini oshiradi va mijozlar bilan mustahkam aloqalarni shakllantirishga yordam beradi. Maqolada, shuningdek, global tajriba va milliy amaliyot asosida korporativ madaniyatni rivojlantirishning samarali yo‘llari ham yoritilgan.