(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada taʼlimning har bir inson hayotidagi ahamiyati, uning kelajak sari yetaklovchi eng to‘g‘ri yo‘l ekanligi haqida fikr yuritiladi. Har kim katta orzular sari intilsa, o‘z oldiga aniq maqsad qo‘ysa, albatta unga erishadi. Biroq bunga erishish uchun eng avvalo sifatli taʼlim olish, o‘z ustida tinmay ishlash va bilimga intilish muhim. Maqolada aynan shu jihatlar – maqsad, harakat va ta’limning o‘zaro bog‘liqligi yoritib beriladi.