(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada, “Jizzakh textile” va “Uztex Shovot” koixonalanda olingan bir xil tarkibli aralashmadan (5-I; 4-II; 4-I), chiziqiy zichligi T=29 teks (Ne=20) qayta taralgan ipning ko’rsatkichlari qiyosiy tahlil qilingan.