(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada, o‘smir yoshli o‘g‘il bolalar ko‘ylagini tikish uchun eng mos tikuv mashinasini tanlashda e’tiborga olish kerak bo‘lgan omillar tahlil qilindi. Brother S-7100A-403, BROST BR-S5T, Juki DDL-8700, Jack A4E, Durkopp Adler 281-140342-03, Zoje ZJ9701R-D3, Maqi LS9800MX-D4-ND-J, Bruce BRD-RA4-Q, Pfaff 1181, Kraft KF-520E va boshqa mashinalar turli matolarni tikish, ish samaradorligi, quvvat va texnik hususiyatlar bo‘yicha solishtirildi.